Nieuw Zandconcert vrijdag dertien (13) februari

op vrijdag 13 februari 2015 is er een nieuw Zandconcert van concertpianist Martijn Smits en ondergetekende te bekijken en te beluisteren in Het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. U kunt hiervoor kaarten bestellen voor 15 euro per stuk, via onderstaande link:

http://www.bettyasfaltcomplex.nl/voorstelling.php?id=337

Na de wereldpremière van afgelopen vrijdag namen wij vele lovende reacties in ontvangst, niet alleen in de foyer, maar ook naderhand in de mail. Een greep hieruit:

“Owowowowo wat was het mooi!! En leuk en fris en spannend en betoverend. En knap ook. Echt een verrassende goeie avond. Weg van de wereld en ín jullie spel van zwart en wit en grijstinten.”
Mylou Frencken, cabaretière

“Geweldig! Ik ben blij dat ik geweest ben.”
Ernst Noorman, ambassadeur

“Ik heb gebiologeerd naar het scherm gekeken en geluisterd. Ik zat echt in de voorstelling en de verhalen. Je hebt de techniek van het zandtekenen heel goed in de vingers. Kortom een prachtige voorstelling, die het verdient veel publiek te krijgen. ”
Prof. Dr. P. Robben

“Wat goed en leuk en inspirerend! Dit  moet tot iets moois leiden.”
Frénk van der Linden, journalist/presentator

“Wij hebben een fantastische avond gehad gisteren! Het was super: goede switch tussen ingestudeerde en geimproviseerde acts. Ik zal zeker mensen attenderen op jullie volgende voorstelling.”
Greetje Kreul, HRM Nederlandse Opera
“Wij hebben erg genoten van jullie leuke, mooie , fascinerende, kunstzinnige voorstelling in het Betty Asfalt complex! Wouw wat stond je daar te spetteren en straalde het plezier van je af!! En liet je al je kunsten zien. Heel knap en bijzonder!!”
H. W. Klaassen, GGZ

Het aantal plaatsen is beperkt! Kortom, aarzel niet, draal niet, talm niet en bestel snel kaarten voor deze bijzondere voorstelling in dit uniek sfeervolle theater. Klik op onderstaande link:

http://www.bettyasfaltcomplex.nl/voorstelling.php?id=337