Nieuwsbrief maart 2015

Laatste zandconcert in Amsterdam, boordevol liefde en verrassingen

aanstaande vrijdag 18 maart presenteren zandtekenares Gerrie Hondius (dat ben ik) en concertpianist Martijn Smits hun laatste zandconcert van het seizoen in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. Het thema is De Liefde.

Om er een mooie afsluiting van te maken, doen zij het samen met een keur aan speciale gasten die met hun eigen speciale talent hun liefde aan de voorstelling komen toevoegen. Wees er op tijd bij, want het belooft iets heel bijzonders te worden.

Nooit eerder was de prijs/kwaliteitverhouding zo absurd, maar wel in uw voordeel. Profiteer ervan en neem iedereen mee van wie u houdt.

Om kaarten te bestellen klik HIER.

---

kleine rectificatie

naar aanleiding van de Kick Off van de Stripdagen Haarlem, schreef het Haarlems Dagblad dit weekeinde:

“deelnemer Zandtekenares Gerrie Hondius zal ergens in de week een complete strip maken in een uur tijd. Het wordt een try-out voor een kerstproductie met onder anderen Dieuwertje Blok”.

Wat is er waar?

– ik zal deelnemen aan de stripdagen
– ik zal zandtekenen in een kerstproductie met Dieuwertje Blok

Wat klopt er niet?

– ik zal geen complete strip maken, maar pianist Martijn Smits en ondergetekende zullen een (of meer) zandconcert(en) verzorgen met het thema Strip (van ongeveer een uur).
– Het wordt géén try out voor de kerstproductie, die daar helemaal los van staat.

Zo. Dan weet u weer het een en ander.

---

en daarna…

Na de Stripdagen gaan Martijn Smits en ik ons beraden op het nieuwe theaterseizoen. Wij overwegen nieuwe theaters. Wij overwegen een salonformule. Wij overwegen meer liedjes. Wij overwegen een familievoorstelling. Wij maken verlanglijstjes van nieuwe mogelijke gasten. Maar wat het wordt? Waar, en met wie? We houden u op de hoogte.

Overigens kunt u ook zelf een Zandconcert boeken. Wij denken graag mee, en spelen op uw wensen in.

De Zandconcerten zijn een onafhankelijke productie, te boeken bij de makers zelf. Heeft u interesse, of weet u een plek waar we terecht zouden kunnen? Laat het ons weten.

Alle goeds en tot zands!

Gerrie