Het kan nog 1x! Verzeker u van een plek voor EENDENSOEP.

Nog 1x in Haarlem te zien op ZATERDAG 26 NOVEMBER a.s.!

In het Rosenstock Huessyhuis
Hagestraat 10
Haarlem

aanvang 20.30 uur
entree 15 euro

Eendensoep is het laatste zandconcert in een reeks van drie. We spelen de volwassen versie, dus denk goed na of je je kinderen eraan wilt blootstellen.

Reserveren is aanbevolen, en kan door te mailen naar info@debrugmakers.nl (Karin Snoep en Fredie Kuiper). Tot ziens op zaterdag 26 november!

Meer informatie over de voorstelling kijk op www.eendensoep.nl

—————————————-

De extra lange Stripdagen Haarlem staan op het punt in volle hevigheid uit te barsten. Her en der bubbelen al borrels, openingen, presentaties en lanceringen.

Wij van De Zandconcerten werken ons knetterhard toe naar de première van onze voorstelling EENDENSOEP, speciaal gemaakt voor de Stripdagen. Waar andere artiesten lekker een half jaartje de tijd nemen om te try-outen, slaan wij die fase over: we gaan meteen over tot het knallen. Want dat moet. Wat nu nog in de grondverf staat, gaat volgende week glanzen en schitteren, en wij gaan optreden, musiceren en zandtekenen like there’s no tomorrow. Want je weet het maar nooit. Misschien blijft het wel bij deze ene keer.

Op zondagmiddag 5 juni spelen we EENDENSOEP – DE FAMILIEVOORSTELLING  in de Philharmonie, om 12.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur.
Kaarten bestellen voor zondag in De Philharmonie doe je het snelst via onderstaande link:

https://www.theater-haarlem.nl/programma/8925?gclid=CPfvkdT-6MwCFYEy0wodiqALFw

Op woensdagavond 8 juni spelen we een aangepaste, of nou ja, eigenlijk een compleet andere versie van EENDENSOEP, namelijk de ongecensureerde expliciete ADULT VERSION.  Deze voorstelling spelen we maar 1 keer, in de Bovenzaal van De Toneelschuur om 20.30 uur. Vandaar misschien dat deze voorstelling ook hard loopt. Maar het kan nog! Er zijn nog kaarten, dus bestel ze direct.

Kaarten bestellen voor woensdag in De Toneelschuur doe je het snelst via onderstaande link:

http://www.toneelschuur.nl/extra-theater/eendensoep-adult-version

Na afloop van iedere voorstelling worden er stripboekjes met het oorspronkelijke Eendensoep-verhaal verkocht.
Wees er bij en word blij!

Tot dan,

Gerrie